Başbakan Davutoğlu, İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenazesine katıldı

Taner YENER/İSTANBUL,() BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden, İsmailağa Cemaati lideri olarak bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu’nun kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenaze törenine katıldı....

30 Ocak 2015 Cuma 15:17
Başbakan Davutoğlu, İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenazesine katıldı






Taner YENER/İSTANBUL,() BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden, İsmailağa Cemaati lideri olarak bilinen Mahmut Ustaosmanoğlu’nun kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenaze törenine katıldı.

Bağcılar’da bulunan özel bir hastanede tedavi gören İsmail Ustaosmanoğlu, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 70 yaşındaki İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenaze töreni Cuma namazının ardından Fatih’teki Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılındı. Cenaze törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile çok sayıda İsmailağa cemaati üyesi ve vatandaşlar katıldı.
Cuma namazının ardından başındaki takkeyle camiden çıkan Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenaze namazına katıldı, Ustaosmanoğlu’nun yakınlarına başsağlığı diledi. Cenaze namazının kılınmasının ardından Başbakan Davutoğlu, camiden ayrıldı. Ustaosmanoğlu’nun cenazesi defnedilmek üzere Edirnekapı Sakızağacı Mezarlığı’na götürüldü.


(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.