Başbakan Yardımcısı Bozdağ: AA hiçbir seçimde yanlış veya eksik sonuç vermemiştir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Bu seçim ve önceki seçimlerde AA, yanlış veya eksik sonuç hiçbir vakit vermemiştir. Aksini iddia, alenen AA’ya iftiradır." dedi.

24 Haziran 2018 Pazar 23:13
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: AA hiçbir seçimde yanlış veya eksik sonuç vermemiştir






ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Twitter'dan seçim sonuçlarına ve Anadolu Ajansına (AA) yönelik iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansının her seçimde olduğu gibi bu seçimde de en doğru sonuçları açıkladığını ifade eden Bekir Bozdağ, "Bu seçim ve önceki seçimlerin hepsinde Anadolu Ajansı, yanlış veya eksik sonucu hiçbir vakit vermemiştir. Aksini iddia, alenen AA'ya iftiradır." değerlendirmesinde bulundu.

Bozdağ, "Seçimi kaybedeceğini daha sandıklar açılmadan anlayan CHP ve adayı, YSK'yi ve Anadolu Ajansını hem tehdit ediyor hem de hedef gösteriyor." ifadesini kullanarak, bu tehdidi, tahriki ve provokasyonu yapanların kendilerini haklı gösteren bir örnek gösteremediğine dikkati çekti.

Böyle bir örneğin bulunmadığına işaret eden Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, şunları kaydetti:

"Demokrat olan ve milletin iradesine saygı duyan herkes, seçim sonuçlarını saygıyla karşılar ve milletin kendine verdiği demokratik mesajı alır, kendini ve politikalarını da bu mesaj doğrultusunda yeniden gözden geçirir. Bunlar, hala millete güvenmeyi ve saygı duymayı öğrenemedi. Herkes aklıselimle hareket etmelidir. Öncelikle de siyasetçiler aklıselimle hareket etmelidir. Yalanlar, iftiralar, tehditler ve tahrikler herkese zarar verir ama milletin iradesiyle oluşan seçim sonuçlarını değiştirmez, değiştiremez."

Muhabir: Kemal Karadağ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.