Başbakan Yıldırım'dan Aliyev'e tebrik telefonu

Başbakan Yıldırım, yeniden Azerbaycan Cumhurbaşkanı seçilen İlham Aliyev'i telefonla arayarak tebrik etti.

13 Nisan 2018 Cuma 00:18
Başbakan Yıldırım'dan Aliyev'e tebrik telefonu






ANKARA (AA) - Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Başbakan Binali Yıldırım, büyük bir çoğunlukla Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı görevine yeniden seçilen Aliyev'i arayarak tebriklerini iletti.

Görüşmede, dost ve kardeş Azerbaycan ile her alanda mükemmel olan ilişkilerin güçlenerek gelişmeye devam edeceği, Türkiye ile Azerbaycan'ın "iki devlet tek millet" anlayışıyla birlikte çalışmayı sürdüreceği vurgulandı.

Başbakan Yıldırım, bu anlayışla Afganistan'da askerlerin yanı sıra Azerbaycan askerlerini de görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev de Yıldırım'ın telefonu ve iyi dilekleri için kendisine teşekkürlerini iletti.

Afganistan'da askerlerin yan yana görev yapmalarından ve Başbakan Yıldırım'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: İlkay Güder

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.