Başbakan’ın ilanı rüzgara dayanamadı, itfaiye ve elektrik şirketi seferber oldu

KAYSERİ Cumhuriyet Meydanı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kayseri mitingiyle ilgili ilanların asılı bulunduğu aydınlatma lambasının direkleri, etkili olan rüzgâra dayanamayınca yıkıldı.

27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:57
Başbakan’ın ilanı rüzgara dayanamadı, itfaiye ve elektrik şirketi seferber oldu






Başbakan’ın ilanı rüzgara dayanamadı, itfaiye ve elektrik şirketi seferber oldu

Cafer ZENGİN/KAYSERİ, () - KAYSERİ Cumhuriyet Meydanı’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kayseri mitingiyle ilgili ilanların asılı bulunduğu aydınlatma lambasının direkleri, etkili olan rüzgâra dayanamayınca yıkıldı.
AK Parti İl Teşkilatınca Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, cuma günü Kayseri’de yapacağı miting nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda orta refüjdeki aydınlatma direklerine asılan ilanlar, rüzgara daha fazla dayanamadı. Kentte etkili olan rüzgar nedeniyle direkler yıkıldı. Sevk edilen Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi yetkilileri, yıkılan aydınlatma direkleri konusunda herhangi bir soruna neden olmaması için önem alırken, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de yere serpilen brandaları toplayarak, götürdü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.