Başhemşire Hatice, sahurdan sonra yattı, bir daha uyunamadı (2)

TOPRAĞA VERİLDİ Başhemşire Hatice Yeşil'in cenazesi bugün Körfez İlçesi'nde bulunan Körfez Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Otopsi işlemleri sürdüğü için Başhemşire Yeşil'in kesin ölüm nedeni belli...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:20
Başhemşire Hatice, sahurdan sonra yattı, bir daha uyunamadı (2)






TOPRAĞA VERİLDİ
Başhemşire Hatice Yeşil'in cenazesi bugün Körfez İlçesi'nde bulunan Körfez Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Otopsi işlemleri sürdüğü için Başhemşire Yeşil'in kesin ölüm nedeni belli olmazken, doktorlar bunun kalp krizinden kaynaklanmış olabileceğini belirtti.
'KIZIMIN HİÇBİR RAHATSIZLIĞI YOKTU'
Kızının kadar hiçbir rahatsızlığı bulunmadığını söyleyen anne Cahide Yeşil, "Kızım hemşirelik yapıyordu. Dün gece sahur yaptıktan sonra yattı. Haftasonu tatil diye sabah uyandırmadım. Ben komşularıma Kuran'ı Kerim okumaya gitmiştim. Daha sonra geldiğimde uyandırmaya çalıştım ama kızım uyanmadı. Öldüğünü fark ettim. Hastaneye kaldırıldı. Kızımın daha önce hiçbir rahatsızlığı yoktu. Kızım evlilik hazırlıklarını yapmıştı. Hazırlıkların bir kısmı kalmıştı " dedi.

Vefat eden hemşirenin kapı komşusu Ahmet Keskin, "Kendileri kapı komşumdu. Sahur yemeğini yedikten sonra annesi ve babası okumaya gidiyor. Eve geldiklerinde kaldırmaya çalışıyor kızını. Fakat yataktan kalmadığı görünce balkona çıkıp 'Hatice öldü' diye bağırmaya başladı. Biz çok üzüldük" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.