Başkentte Japon Filmleri Festivali başladı

Başkentte başlayan Japon Filmleri Festivali kapsamında 7 film Türkçe ve İngilizce alt yazılı olarak sinemaseverlerle buluşacak.

16 Şubat 2018 Cuma 22:19
Başkentte Japon Filmleri Festivali başladı






ANKARA (AA) - Başkentte başlayan Japon Filmleri Festivali kapsamında bir hafta boyunca 7 film Türkçe ve İngilizce alt yazılı olarak sinemaseverlerle buluşacak.

Japonya'nın Ankara Büyükelçiliğince düzenlenen ve Kızılay'daki Büyülü Fener Sineması'nda bir hafta boyunca devam edecek festivalin galası, "Perdeler Açıldığında" filmiyle yapıldı.

Festivalin açılışında konuşan Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, filmlerin gençlik, sevgi ve hayaller konusunda olacağını söyledi.

Miyajima, "Ankara halkının yoğun olarak kullandığı Kızılay'da filmlerimizi gösterime sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir hafta boyunca herkesi ailesiyle, arkadaşıyla, sevgilisiyle sinemaya bekliyoruz. Festival boyunca hayaller, gençlik ve sevgi temalı 7 film sergilenecek." diye konuştu.

Filmler Türkçe ve İngilizce alt yazılı

Festival boyunca günde 2 film Türkçe ve İngilizce alt yazılı olarak gösterilecek.

"Perdeler Açıldığında"nın yanı sıra "Yonosuke’nin Hikayesi", "Pop in Q", "Benim Aşk Hikayem", "Romans", "One Piece Film: Gold" ve "Senin Adın" filmleri gösterilecek.

Muhabir: Behlül Çetinkaya

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.