Basketbolcuları taşıyan midibüs kaza yaptı: 6 yaralı

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, () - BEST Balıkesir Basketbol Takımı altyapı oyuncularını taşıyan servis midibüsü, aniden yola çıkan araca çarpmamak için manevra yapınca refüjü aşıp karşı şeride geçti. Kaldırımdaki ağaç ve otomobillere...

23 Mayıs 2015 Cumartesi 16:22
Basketbolcuları taşıyan midibüs kaza yaptı: 6 yaralı






Coşkun YAMAN/BALIKESİR, () - BEST Balıkesir Basketbol Takımı altyapı oyuncularını taşıyan servis midibüsü, aniden yola çıkan araca çarpmamak için manevra yapınca refüjü aşıp karşı şeride geçti. Kaldırımdaki ağaç ve otomobillere çarparak durabilen araçtaki 6 sporcu, kazada hafif yaralandı.
Bugün saat 14.00 sıralarında Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda çalışan BEST Basketbol takımı altyapı oyuncularını alan Tahsin Erbayrak, yönetimindeki özel bir şirkete ait 10 S 00179 plakalı midibüsüyle kent merkezine doğru yola çıktı. Atatürk Mahallesi Bandırma Caddesi üzerindeki bir cepten midibüsün önüne aniden bir minibüs çıktı. Araca çarpmamak için manevra yapan Erbayrak'ın kullandığı midibüs, kontrolden çıkarak aydınlatma direğini devirip refüjü aştı. Karşı şeride geçen midibüs, kaldırımdaki ağaca ve park halindeki otomobillere çarparak durabildi. 6 sporcu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ayakta tedavi edilen sporcular, taburcu edildi. BEST Basketbol Başkanı Gafur Çoymak, sporcuların durumu iyi olduğunu ve kaza şokunu da atlattıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.