Başpehlivan Okulu, memleketinde konvoyla karşılandı

Süleyman EKİN/ANTALYA, () - EDİRNE'de bu yıl 654'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan Muratpaşa Belediyesi güreşçisi Orhan Okulu, Antalya girişinde yaklaşık 70 araçlık konvoyla karşılandı. Edirne'den...

28 Temmuz 2015 Salı 18:33
Başpehlivan Okulu, memleketinde konvoyla karşılandı






Süleyman EKİN/ANTALYA, () - EDİRNE'de bu yıl 654'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan Muratpaşa Belediyesi güreşçisi Orhan Okulu, Antalya girişinde yaklaşık 70 araçlık konvoyla karşılandı.
Edirne'den bugün karayoluyla Antalya'ya gelen Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu, Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı CHP'li Turgay Genç, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş tarafından kent girişinde karşılandı.
Burada kendisini karşılayanları altın kemerini havaya kaldırarak selamlayan Okulu, daha sonra kendisi için tahsis edilen üstü açık cipe bindi. Okulu ile birlikte araca belediye başkanları Uysal ve Genç, babası Bekir Okulu da bindi. Araçtan yol boyunca kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamlayan Okulu'ya, yine Muratpaşa Belediyesi'nin güreşçileri başaltı birincisi Sinan Kaya, başaltı ikincisi Serkan Serktürk ve küçük orta küçük boy birincisi Kürşat Şevki Korkmaz eşlik etti.
İlk olarak Döşemealtı Belediyesi'ne gelen Okulu, burada kendisini karşılayan kalabalığı selamladı. Başpehlivan Okulu ve beraberindekiler, buradaki programın ardından 70 araçlık konvoy eşliğinde şehir merkeziden geçerek Muratpaşa Belediyesi'ne yola çıktı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.