Batan Teknede Ölen Balıkçı Toprağa Verildi

İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'nde denize açılıp dönüş yolunda batan Furkan adlı teknede hayatını kaybeden balıkçı 34 yaşındaki Osman Uğuz, düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Uğuz'un yıllardır...

21 Kasım 2014 Cuma 16:51
Batan Teknede Ölen Balıkçı Toprağa Verildi






İZMİR'in Güzelbahçe İlçesi'nde denize açılıp dönüş yolunda batan Furkan adlı teknede hayatını kaybeden balıkçı 34 yaşındaki Osman Uğuz, düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Uğuz'un yıllardır balıkçılık yaptığı, kendisine ait teknesinin de bulunduğu ve ek gelir sağlamak için arkadaşına ait tekneyle denize açıldığı öğrenildi.
Güzelbahçe İlçesi balıkçı barınağı yakınlarında dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, gece saatlerinde Furkan adlı 10.5 metrelik tekneyle denize açılan kaptan Kemal Şen, Şenol Vezir ve Osman Uğuz dönüşe geçtikleri sırada, içinde bulundukları saç tekne biranda ön kısmından su alıp battı. Kaptan Şen ile diğer balıkçı Vezir denize atlayıp kurtulurken, Uğuz hayatını kaybetti. Diğer iki balıkçı kaldırıldıkları hastanede tedavi edildikten sonra taburcu oldu. Uğuz'un cesedi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
AĞLARI KOPMUŞ
Teknenin neden battığı netlik kazanmazken, Uğuz'un yıllardır balıkçılık yaptığı, kendisine ait teknesinin bulunduğu ve ek gelir sağlamak için denize açıldığı bildirildi. Üç balıkçının diğer balıkçı tekneleriyle daha önce attıkları ağları toplamak için denize açıldıkları, ancak ağlarının kopması üzerine dönüşe geçtikleri belirtildi.
GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsisi tamamlanan evli ve 1 çocuk babası Uğuz'un cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Talihsiz balıkçı için bugün Narlıdere Şehitlik Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Uğuz'un yakınlarının yanı sıra balıkçı arkadaşları da katıldı. İkindide kılınan cenaze namazının ardından Uğuz, Yukarı Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.