'Baykal'ın hayati birtakım belirtileri var'

Eski TBMM Başkanı Cindoruk, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Baykal ile ilgili, "Hayati birtakım belirtileri var. O kuvvetli bir adamdır, kalkacaktır." dedi.

28 Ekim 2017 Cumartesi 14:06
'Baykal'ın hayati birtakım belirtileri var'






ANKARA (AA) - Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi gören eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Cindoruk'u hastaneye gelişinde Baykal'ın kızı Aslı Baykal, bir dönem CHP Genel Başkanlığı da yapan eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin ve Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahaddin Güzel karşıladı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Cindoruk, Deniz Baykal'ın çok eski arkadaşı olduğunu belirterek, "İyi haberlerini aldım. Mutluyum. Geçmiş olsun." dedi.

Baykal'ın sağlık durumu hakkında kendisine verilen bilgilerden dolayı ümitvar olduğunu söyleyen Cindoruk, "Hayati birtakım belirtileri var. O kuvvetli bir adamdır, kalkacaktır." diye konuştu.

Öte yandan, eski bakanlardan Ufuk Söylemez de Baykal'ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Muhabir: Ali Kemal Akan

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.