Bekar genç, Kardan Gelinle mutluluk pozu verdi

Adı Hidayet Eryiğit, bir türlü evlenemedi, talip olduğu adaylar sırtını dönünce 'Yokluğun gözü kör olsun' diyerek yaptığı Kardan Gelinlikle mutluluk pozları verdi

25 Ocak 2016 Pazartesi 14:31
Bekar genç, Kardan Gelinle mutluluk pozu verdi






Bekar genç, Kardan Gelinlikle mutluluk pozu verdi

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde bekar olan 26 yaşındaki Hidayet Eryiğit, yaptığı kardan gelin ile poz vererek fotoğrafları sosyal medyada, "Yokluğun gözü kör olsun" diyerek paylaşırken, arkadaşlarını gülümsetti.



Kaynarca Büyükyanık Mahallesi'nde oturan Hidayet Eryiğit, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ilgi çekti.

İnşaat işleriyle uğraşan ve bekar olan Hidayet Eryiğit evinin bahçesinde kardan gelin yaptı. Takım elbiselerini giyip, kardan geline sarılarak pozlar veren Hidayet Eryiğit, "Yokluğun gözü kör olsun" yazarak fotoğrafları paylaştı. Espri olması amacıyla kardan yaptığı gelin ile poz veren Hidayet Eryiğit arkadaşlarını gülümsetti.
Son Güncelleme: 25.01.2016 14:37
Anahtar Kelimeler:
Bekar GençKardan Gelin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.