Beko, Beşiktaş'ın efsane üçlüsünü ağırladı

- Beko, Brand Week İstanbul’da Beşiktaş’ın efsane üçlüsü Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar’ı ağırladı

11 Kasım 2017 Cumartesi 13:51
Beko, Beşiktaş'ın efsane üçlüsünü ağırladı






İSTANBUL (AA) - Beko, Brand Week İstanbul’da Beşiktaş’ın efsane üçlüsü Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar’ı ağırladı.

Arçelik'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de ve dünyada sporun gelişimine, takım ruhuna ve sporun desteklenmesine büyük önem veren Beko, Brand Week İstanbul kapsamında, Beşiktaş’ın efsane üçlüsü Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar’ın katılımıyla bir panel gerçekleştirdi. "Efsane Sponsor" adı ile gerçekleşen panelde Arçelik Pazarlama AŞ Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi ve efsane üçlü, sporun pazarlamadaki yerini konuştu.

1984 yılından 1995’e kadar olan sürede aynı anda siyah beyaz formayı giyen Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar o dönemde takımın en önemli oyuncuları olmuşlardı. Beko’nun Beşiktaş ile olan sponsorluk ilişkisi ise ilk olarak 1988-1989 sezonunda başladı ve 2004’e kadar devam etti. Beko sponsorluğunda Beşiktaş, 5 lig şampiyonluğu ve toplam 17 kupa kazanarak tarihindeki en başarılı dönemi yaşadı.

Beko da sağladığı destekle tüm taraftarların gönlünde çok özel bir yere sahip olmayı başardı. 2014 yılı itibarıyla Beko, gönül bağı olan Beşiktaş ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasıyla tekrar Beşiktaş formasının sırtında yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik Pazarlama AŞ Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, global, dinamik, yenilikçi ve genç ruhuyla Beko markasının daima sporun, sporcunun ve sportmen nesillerin yanında olduğunu belirterek, "Eve dönüyoruz' adlı reklam filmimiz ile Beşiktaş’ın yeni stadyumuna dönüşünü kutladık. Beşiktaş’ın Süper Lig 2016/2017 sezonu şampiyonluğunu da yine taraftarlarla birlikte coşkuyla kutladık. Beşiktaş sponsorluğumuzu ürünlerimizin iletişiminde de kullanarak, takım çalışmasına vurgu yaptık. Dijital mecrada #efsanekartallar web sitemiz ile katılımcılara efsane ödüller kazanma fırsatı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Futbol alanında 2014 yılında dünya çapında çok büyük bir sponsorluğa daha imza attıklarını aktaran Tüfekçi, şunları kaydetti:

"Beko markamızla dünyanın önde gelen futbol kulüplerinden FC Barcelona’nın Premium Sponsoru olduk. 30 Haziran 2014'te Barcelona Camp Nou Stadyumu’nda imzalanan ve dünya çapında 2 markayı bir araya getiren bu sponsorluk çerçevesinde Beko logosu, Haziran 2018’e kadar FC Barcelona formalarının sol kol kısmında ve antrenman kitlerinin arkasında yer alacak. Ayrıca, Eylül 2016’dan itibaren, 18 ülkede, 37 okulda 4 binden fazla öğrencinin eğitim aldığı FC Barcelona’nın resmi futbol okulu FCBEscola’nın da Türkiye’de ana sponsorluğunu üstlendik. Haziran 2018’e kadar devam edecek sponsorluğumuz kapsamında okul, FCBEscola İstanbul Beko ismini aldı. Beko markamızla sadece futbola değil, basketboldan yelkene, golften biniciliğe, tenise kadar çok geniş bir yelpazede spora destek oluyoruz."



Anahtar Kelimeler:
ArçelikBeko
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.