Beko YazarkasaPOS'larda kampanya

-YazarkasaPOS'a geçiş yapmayanlar için özel kampanya başlatan Beko, kasım ayı boyunca 300TR ve 220TR YazarkasaPOS'ları 200 TL indirimli fiyatla işletmelere sunacak - Arçelik Türkiye Genel Müdürü Dinçer: - "İşletmelerimizin yasal süre içerisinde herhangi bir cezai işleme maruz kalmadan yeni nesil yazar kazaya geçmesi için pazar lideri ve yerli üretici olmanın getirdiği sorumlulukla tüm satış ve servis teşkilatlarımızla hazırız"

13 Kasım 2017 Pazartesi 12:16
Beko YazarkasaPOS'larda kampanya






İSTANBUL (AA) - Beko, YazarkasaPOS'a henüz geçiş yapmayanlar için özel kampanya başlattı. Bu kapsamda, kasım ayı boyunca 300TR ve 220TR YazarkasaPOS'lar 200 TL indirimli fiyatla işletmelere sunulacak.

Şirketin açıklamasına göre, kampanya çerçevesinde 300TR model YazarkasaPOS cihazı 200 TL indirimle 1700 TL yerine 1500 TL'ye, 220TR YazarkasaPOS cihazı ise 200 TL indirimle 1499 TL yerine 1299 TL'den satışa sunuluyor.

Kampanya kapsamında işletmelere eski nesil yazar kasa kapama bedeli ücretsiz olacak. Buna ek olarak yazar kasa üzerinde bir banka uygulaması çalıştığı takdirde ürünün yasal ömrü olan 10 yıl boyunca GSM iletişim bedeli alınmayacak.

Tüm Arçelik ve Beko mağazalarında geçerli olacak kampanyada, World kart ile 1500 TL tutarında alışveriş yapan işletmelere 209 TL değerinde çay makinesi hediye edilirken, Yapı Kredi kartına özel peşin fiyatına 12 taksitle ödeme imkanı da sunuluyor.


- "Değişim için son tarih 31 Aralık"


Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, şu ifadeleri kullandı:

"483 sıra Nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre mükellefler için yeni nesil yazar kasa alımı süresi dolmuştu. Tebliğde belirtilen 150 bin TL ve altı ciroya sahip mükellefler için ise son alım tarihi 31 Aralık. İşletmelerimizin yasal süre içerisinde herhangi bir cezai işleme maruz kalmadan yeni nesil yazar kasaya geçmesi için pazar lideri ve yerli üretici olmanın getirdiği sorumlulukla tüm satış ve servis teşkilatımızı hazırladık. Türkiye'nin her bölgesine yayılmış 3 bin yetkili satıcı ve 650 servis noktamız sayesinde, işletmelere hızlı kurulum ve yerinde hizmet konularında büyük avantaj sağlıyoruz."

Anahtar Kelimeler:
BekoYazarkasaPOS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.