BELEDİYE OTOBÜSÜ 2 SAAT GECİKİNCE D-100 TRAFİĞİNİ FELÇ ETTİLER

UZUNÇAYIR-Sultanbeyli seferini yapan 18M hat numaralı belediye otobüsünü bekleyen yolcular, otobüsün gelmesi uzun süre gecikince D-100 Karayolu'nda trafik akışını engelledi.

22 Aralık 2014 Pazartesi 23:39
BELEDİYE OTOBÜSÜ 2 SAAT GECİKİNCE D-100 TRAFİĞİNİ FELÇ ETTİLER






BELEDİYE OTOBÜSÜ 2 SAAT GECİKİNCE D-100 TRAFİĞİNİ FELÇ ETTİLER

Naci YÖNER / İstanbul, () - UZUNÇAYIR-Sultanbeyli seferini yapan 18M hat numaralı belediye otobüsünü bekleyen yolcular, otobüsün gelmesi uzun süre gecikince

D-100 Karayolu'nda trafik akışını engelledi. Olaya polis ekibi el koydu.


Otobüs, minibüs ve dolmuşların yolcu aldığı cep durağında biriken kalabalık, bekledikleri otobüsün 2 saat geçmesine rağmen gelmediğini öne sürerek, D-100 Karayolu'nda trafik akışını engelledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, trafiği kesen kalabalığı ikna etmeye çalıştı. Eylemcilere yaptıklarının suç olduğunu söyleyen polis ekipleri, yolcuları ikna etmekte zorlandı.

Yolcular ise 18M hattının yeterli sayıda seferi olmadığı için her akşam aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirterek, sefer saatlerinin de haber verilmeden değiştirildiğini iddia ettiler. Yolcular, bu nedenle İETT'ye tepki gösterdiler.

POLİS, İETT İLE GÖRÜŞTÜ

Polis ekiplerinin İETT yetkilileri ile yaptıkları telefon görüşmesi sonucu durağa peşpeşe belediye otobüsleri geldi. Yolcuların otobüslere binmesiyle kalabalık tamamen dağıldı. Ancak trafik akışının normale dönmesi uzun sürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.