Belgrad Ormanı'nda belediye çalışanlarının spor etkinliği

İSTANBUL, () - İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., tüm çalışanlarına düzenlediği etkinliklerle spor yaptırmaya başladı. Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar öncülüğünde, merkez ve bünyesindeki 38 tesis çalışanları,...

21 Nisan 2015 Salı 14:05
Belgrad Ormanı'nda belediye çalışanlarının spor etkinliği






İSTANBUL, () - İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., tüm çalışanlarına düzenlediği etkinliklerle spor yaptırmaya başladı.
Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar öncülüğünde, merkez ve bünyesindeki 38 tesis çalışanları, sabahın erken saatlerinde Belgrad Ormanı Neşetsuyu Milli Parkı'nda bir araya geldi. Toplu halde spor yapan katılımcılar, İstanbul Yarı Maratonu öncesi de moral depolandı.
Katılımın bir hayli yüksek olduğu etkinlik, 10 dakikalık nefes ve açma germe egzersizleri ile başladı. Etkinliğe katılanlar, 6 kilometrelik parkuru tamamladıktan sonra toplu olarak kahvaltı yaptı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.