Beşiktaş'ta 19 Mayıs Tarkan konseriyle kutlandı

Mehmet AKTARAN / İstanbul,() 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Beşiktaş İskele Meydanı'nda düzenlenen Tarkan konserinde gençler doyasıya eğlendi. Beşiktaş Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 00:16
Beşiktaş'ta 19 Mayıs Tarkan konseriyle kutlandı






Mehmet AKTARAN / İstanbul,() 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Beşiktaş İskele Meydanı'nda düzenlenen Tarkan konserinde gençler doyasıya eğlendi. Beşiktaş Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser için gelen gençler, Beşiktaş İskele Meydanı'nını saatler öncesinden doldurdu. Alana sığmayan gençler, otobüs duraklarının üzerilerine de tırmandı. Tarkan'dan önce, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar eşi Özlem Hazinedar ile birlikte sahneye çıkarak kabalığı selamladı. Sahnede eşiyle selfie de yapan Murat Hazinedar ardından basın mensuplarına konuştu.

TARKAN GENÇLERİ COŞTURDU

Hazinedar, “Beşiktaş Gençlik Festivali, İstanbul'un kalbinde kutlanan bir festival olarak festival hayatımızda önemli bir yer tutacak. Bundan sonra 19 Mayıs Anma, Gençlik ve Spor bayramının adresi Beşiktaş olacak. Milli mücadele ateşinin yakıldığı yer olan Beşiktaş'ta şimdi Tarkan'la şimdi bir büyük ateş daha yanacak" dedi. Daha sonra 21.15'te sahneye çıkan Tarkan, ilk olarak “Dudu dudu" adlı şarkıyla başladı. Tarkan, kendine has danslarıyla söylediği eski albümlerinden oluşan karma şarkılarla gençleri coşturdu. 2,5 saat sahnede kalan Tarkan konseri "Öp" adlı şarkıyla bitirdi.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ah tarkan ah 2015-05-20 11:49:10

türkiye yerine bir avrupa ya da latin amerika ülkesi vatandaşı olsaydı dünyanın en büyük şarkıcılarından biri olurdu.