Beyoğlu Belediyesi'nden Cenazedeki Tepki İçin Açıklama

İstanbul, () - BEYOĞLU Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun kayınpederinin dünkü cenaze töreninde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a Yuvamı yıktın, sen de bu tabutta yatacaksın diyerek tepki gösteren...

01 Ekim 2014 Çarşamba 21:57
Beyoğlu Belediyesi'nden Cenazedeki Tepki İçin Açıklama






İstanbul, () - BEYOĞLU Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun kayınpederinin dünkü cenaze töreninde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a Yuvamı yıktın, sen de bu tabutta yatacaksın diyerek tepki gösteren Hasan Özdoğan'ın evinin, mahkeme kararıyla tahliyesi sırasında sahte içki deposu olarak kullanıldığının ortaya çıktığını iddia etti. 

Beyoğlu Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, yapılan inceleme sonucu, Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi içinde yer alan Çukur Mahallesi, Karakurum Sokağı 8 numaralı binanın 3 katlı ve 80 metrekare taban alanına oturduğu, binanın yüzde 50 hissesine sahip Hüseyin Önal ve Ali Topçu ile 7 Ocak 2013'te anlaşma yapıldığı, kalan yüzde 50'nin 9'da 1 hissedarı olan Hüseyin Özdoğan'ın mahkemeye başvurduğunun tespit edildiği vurgulandı.

Açıklamada, 3. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından Özdoğan ve diğer hissedarlara söz konusu binanın yüzde 50 hissesi karşılığında 1 milyon 25 bin 571 TL ödenmesine karar verildiği ve ödemenin hissedarların hesabına yapıldığı kaydedilerek, şöyle denildi

Özdoğan, diğer mülk sahipleri çıkmasına rağmen binayı tek başına kullanmaya devam etmiş, mahkeme kararının ardından polis ve zabıta ekipleri binayı boşaltmak için 3 Eylül 2014'te söz konusu binaya gitmişlerdir. Yapılan kontrollerde, söz konusu binada Hasan Özdoğan'a ait bir sahte içki deposu bulunduğu tespit edilmiş, sahte içkilere el konulmuş, konuyla ilgili polis soruşturması başlatılmıştır.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan hakkında 'Yuvamı yıktı, beni sokağa attı, soğukta yatıyorum' diyen Özdoğan'ın yıkılan yuvasının bir sahte içki deposu olduğu ortaya çıktı. Kamulaştırılan evi için 1 milyon 25 bin 571 lira alan Özdoğan'ın söz konusu binayı 4 ay boyunca kullanmaya devam ettiği ve burayı sahte içki deposu olarak kullanarak insan sağlığı ile oynadığı anlaşıldı."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.