Beyşehir Gölü üzerine belediyeden kafe

Halil USLU/BEYŞEHİR,(Konya)()-TÜRKİYE'nin en büyük tatlı su gölü olarak bilinen Konya'daki Beyşehir Gölü üzerine kafe yapıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Ak Partili Murat Özaltun, 'gölün mavi sularını insanlara daha yaklaştırmak...

07 Ağustos 2015 Cuma 13:12
Beyşehir Gölü üzerine belediyeden kafe






Halil USLU/BEYŞEHİR,(Konya)()-TÜRKİYE'nin en büyük tatlı su gölü olarak bilinen Konya'daki Beyşehir Gölü üzerine kafe yapıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Ak Partili Murat Özaltun, 'gölün mavi sularını insanlara daha yaklaştırmak için 'Yüzer Kafe' adını verdikleri kafe yaptıklarını belirtti.
Beyşehir İlçesi'nde bulunan 656 kilometrekare yüzölçümüne sahip Beyşehir Gölü'nün üzerine belediye tarafından kafe yapıldı. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, insanların sahil kesimde oturdukları park ve bahçelerde hep gölü görmek ve sulara yakın olmak istediğini belirterek, "Hemşerilerimiz burada göl sularının adeta içerisindeymiş gibi kendilerini hissederek, belki de İstanbul Boğazı'na nazır bir alandaymış gibi düşünerek burada çay ve diğer içecekleri keyifle yudumlayıp dinlenme ihtiyaçlarını giderebilecek'' dedi.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.