Bilfen Yayın Grubu TÜYAP Kitap Fuarı'nda

- Bilfen Yayın Grubu, TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yerini aldı

10 Kasım 2017 Cuma 15:12
Bilfen Yayın Grubu TÜYAP Kitap Fuarı'nda






İSTANBUL (AA) - Bilfen Yayın Grubu, TÜYAP 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yerini aldı.

Bilfen Yayın Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Bilfen Okulları'nın deneyimi ve birikimlerini, alanında yetkin, güçlü öğretim kadrosuyla harmanlayarak yola çıkan Bilfen Yayın Grubu, okul öncesi dönemden üniversite hazırlığa kadar her kademede hazırladığı yayınlarını bu yıl da Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı'nda eğitim dünyasıyla buluşturdu.

Grup, Türkiye'de açık uçlu soru sistemini içeren ilk yayın olan ve yıllardır yayımlanan kitaplarını öğrenci ve eğitimcilere sunuyor.

Geçen yıllarda yüzde 93'lük soru isabeti ile sınavlara hazırlıkta öğrencilerin temel kaynağı olan Bilfen Yayın Grubu, konu anlatımlı kitapları, testleri ve açık uçlu sorulardan oluşan yardımcı kaynakları ile öğrencilere destek oluyor.

Bilfen Yayın Grubu çatısı altında yer alan Bilfen Yayıncılık ve Netbil Yayıncılık'ın her kademe düzeyinde, yeni sınav sistemine uygun, tüm dersleri kapsayan konu anlatımlı ödev fasikül setleri, soru bankaları ve yardımcı kitapları fuarda sergileniyor.


- Edu Yapı TÜYAP'ta geleceğin standartlarını sergiliyor


Bilfen Şirketler Grubu'nun en yeni üyesi olan ve 2016 yılında geleceğin standartlarını bugünün sınıflarına taşımayı hedefleyerek sektöre adım atan Edu Yapı, çocuk pedagojisine uygun ürünleri ve farklı kademelerde sunduğu eğitim- öğretim ekipmanları ile ilk kez TÜYAP'ta yerini aldı.

Dünyanın en önde gelen ve MEB müfredatına uygun olan 5 akıl ve zeka oyunu markası ile çizgi filmi Niloya'nın tüm karakterlerinin peluş oyuncaklarının Türkiye'deki tek yetkili dağıtımcısı da olan Edu Yapı, eğitim araç ve gereçleri sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
BilfenBilfen Yayın Grubu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.