Bingöl'de şehit düşen Yunus Emre Doğan kimdir?

Bingöl'de şehit olan Çevik Kuvvet Polisi 24 yaşındaki Yunus Emre Doğan'ın acı haberi Yozgat’ın Sorgun ilçesine ulaştı.

02 Ağustos 2016 Salı 10:00
Bingöl'de şehit düşen Yunus Emre Doğan kimdir?






BİNGÖL Havalimanı yolunda Çevik Kuvvet polislerini taşıyan zırhlı servis aracının geçişi esnasında PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü aracın patlaması sonucu şehit olan Çevik Kuvvet Polisi 24 yaşındaki Yunus Emre Doğan'ın acı haberi Yozgat’ın Sorgun ilçesine ulaştı.
Yozgat’ın Sorgun ilçesi Aydınlıkevler mahallesi 6320 Sokakta oturan şehidin babası Sami ve annesi İpek Doğan’a, çocuklarının şehit olduğu haberi, sağlık ekibi nezaretihde verildi. Şehidin baba evine Türk Bayrağı asıldırken, haberini duyan yakınları taziye ziyaretinde bulundu. Çevik Kuvvet Polisi Yunus Emre Doğan’ın bir yıl önce polislik mesleğine başladığı ve ilk görev yerinin Bingöl olduğu öğrenildi. 

Aileye taziye ziyaretinde bulunan, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek “Bingöl’deki hain saldırı sonucu çevik kuvvet polisimiz Yunus Emre Doğan şehit olmuştur, şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnşallah bu son olur. Yurdumuzun birliğine ve dirliğine, huzurumuza göz dikenlere kahrolsun diyorum. İnşallah belalarını en kısa zamanda bulacaklar. Şehidimizi yarın Sorgun’da defnedeceğiz" dedi.
Bekar olan, şehit Yunus Emre Doğan’ın, 3 kız ve bir erkek kardeşi olduğu öğrenildi. Şehit polis Yunus Emre Doğan, yarın (Salı) Sorgun ilçesinde toprağa verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.