Bingöl'de El Bombaları İle Yakalanan 3 Kişi Tutuklandı

BİNGÖL'ün Karlıova ilçesinde, yol uygulaması sırasında araçlarında el bombası ve silah şarjörleri ele geçirilen 3 şüpheli tutuklandı. Karlıova İlçesi’nde bir iş makinesinin yakılması olayı kapsamında gerçekleştirilen operasyonda,...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:20
Bingöl'de El Bombaları İle Yakalanan 3 Kişi Tutuklandı






BİNGÖL'ün Karlıova ilçesinde, yol uygulaması sırasında araçlarında el bombası ve silah şarjörleri ele geçirilen 3 şüpheli tutuklandı. Karlıova İlçesi’nde bir iş makinesinin yakılması olayı kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, durumundan şüphelenilen iki araçta arama yapıldı. Aramada, 2 el bombası ve 4 uzun namlulu tüfek şarjörü ele geçirildi. Ele geçirilen bomba ve şarjörlerle ilgili olarak araçlardaki Burhanettin Ş., Menduh D. ve Namet Ç. gözaltına alındı. 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.  

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.