Bir türlü onarılmayan korkuluk demiri çocuğun çenesini parçaladı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, vatandaşların tüm uyarılarına rağmen bir türlü onarılamayan okulun korkuluk demirleri bir çocuğun çenesini parçaladı.

29 Eylül 2017 Cuma 15:37
Bir türlü onarılmayan korkuluk demiri çocuğun çenesini parçaladı






Bir türlü onarılmayan korkuluk demiri çocuğun çenesini parçaladı

Öğrencilerinin giyim kuşamları, etek boyuyla uğraşmaktan, okulların hayati sorunlarına bir türlü vakit ayıramayan yöneticilerin bu haberle hiç bir ilgisi yok. Velilerin tüm uyarılarına rağmen onarılmayan korkuluk demirleri, 7 yaşındaki çocuğun çenesini parçaladı.

Kocaeli Gölcük'te, 7 yaşındaki bir ilkokul öğrencisinin çenesine, okuldaki onarılmayan korkuluk demirleri saplandı. Çenesi parçalanan çocuk ameliyata alındı

Kocaeli Gölcük İhsaniye İlkokulu'ndaki onarılmayan korkuluk demirleri 7 yaşındaki D.Ö'nün çenesini parçaladı. Aile, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Küçük çocuğun çenesine 8 dikiş atıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde bulunan İhsaniye İlkokulu'nda yerine takılmayan demir korkuluk az kalsın bir çocuğun hayatına mal oluyordu. İddialara göre D.Ö. (7) daha önce bilgi verilmesine rağmen tamir ettirilmeyen demir korkuluklara çarptı. Çenesi parçalanan çocuk kanlar içerisinde yerde kaldı.

AMELİYATA ALINDI

Dinçer Ö. ile Gülşah Ö. çiftinin çocuğu D.Ö, ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil ameliyata alınan D.Ö'nün çenesine 8 dikiş atıldı. Talihsiz çocuğun hastanedeki tedavisi sürerken aile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulunacağını açıkladı.

'İLGİLENEN OLMADI'

Aile "Okulun arka bahçesindeki alanda yeterli önlem alınmamıştı. Demir parmaklıkların yerinden çıkması tehlike saçıyordu. Okul müdiresi durumu defalarca belediye dahil yetkililere iletti. Hiçbir kurum bu soruna el atmadı" iddiasında bulundu. KAYNAK Habertürk - Caner AKTAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.