'Bit pazarında ne işin var' sözü, Tilmaç'ı kızdırdı

Mustafa KOZAK / ANTALYA, () - Tiyatro ve sinema oyuncusu Sümer Tilmaç, CHP  eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile yaptığı telefon görüşmesini 'Bit pazarında ne işin var' diye eleştiren CHP'lilere, "Dedikoducular" karşılığını...

11 Şubat 2015 Çarşamba 11:42
'Bit pazarında ne işin var' sözü, Tilmaç'ı kızdırdı






Mustafa KOZAK / ANTALYA, () - Tiyatro ve sinema oyuncusu Sümer Tilmaç, CHP  eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile yaptığı telefon görüşmesini 'Bit pazarında ne işin var' diye eleştiren CHP'lilere, "Dedikoducular" karşılığını verdi.
Zamanının büyük bölümünü Antalya'da geçiren sinema ve tiyatro oyuncusu Sümer Tilmaç, sosyal medyadaki hesabında, Deniz Baykal ile geçen pazar günü bir telefon görüşmesi yaptığını paylaştı. Baykal'ın sesindeki enerjiye hayran kaldığını belirten usta oyuncu, bu görüşmeyi farklı anlamlara çekenler olduğunu söyledi. Baykal ile yaptığı görüşmeyi bazı CHP'lilerin eleştirdiğini belirten Sümer Tilmaç, bunu terbiyesizliğin dik alası olarak nitelendirdi.
Bazılarının bu telefon görüşmesini 'Bit pazarında ne işin var' diye değerlendirdiğini belirten Sümer Tilmaç, sosyal demokratların bu nedenle kaybettiğini söyledi. Tilmaç, Baykal ile yaptığı görüşmeden farklı anlamlar çıkaranlara tepkisini şu sözlerle gösterdi:

"Dedikodu yapma, haddini bil. Zemin kayıyor, ülke gidiyor, yıllarca ithal devrimci aradınız, O zaman da Atatürk vardı. Siz Atatürk'ü keşfettiniz ama, iş işten geçti. Dedikoducular hadigari işbaşı yap."
FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.