Bodrumlular güne yağmur ve doluyla uyandı

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), ()- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bu sabah saatlerinde dolu ile birlikte başlayan sağanak yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Bodrumlular, sabah başlayan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak ve dolu etkili oldu....

28 Mart 2015 Cumartesi 13:30
Bodrumlular güne yağmur ve doluyla uyandı






Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), ()- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bu sabah saatlerinde dolu ile birlikte başlayan sağanak yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi.
Bodrumlular, sabah başlayan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak ve dolu etkili oldu. Metrekareye yaklaşık 45 kilogram yağışın düştüğü ilçede, sokak ve caddeler suyla dolup taştı. Rögarlar ve mazgallar tıkanırken yoldan taşan sular nedeniyle araç sürücüleri ile vatandaşlar, sokak ve caddelerde ilerlemede zorlandı. Fındık büyüklüğündeki dolu ise portakal bahçelerine zarar verdi. Öğlen ilçede gökyüzü açarken, sular çekildi. İlçedeki yaşam normale döndü.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.