BOLU DAĞI'NDA KAR YAĞIŞI ULAŞIMI ETKİLİYOR

Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu geçişlerinde ulaşımın etkilenmemesi için Karayolları ekipleri tuzlama çalışması başlattı. Bugün aralıklarla...

21 Aralık 2014 Pazar 21:50
BOLU DAĞI'NDA KAR YAĞIŞI ULAŞIMI ETKİLİYOR






Taner BAYAR/BOLU, () - BOLU'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu geçişlerinde ulaşımın etkilenmemesi için Karayolları ekipleri tuzlama çalışması başlattı.

Bugün aralıklarla etkili olan yağmur yağışı, akşam saatlerinde itibaren kar yağışına dönüştü. Bolu Dağı'nın D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu geçişlerinde yağan kar etkili olurken, yollar kısmen karla kaplandı. Karayolları ekipleri kar yağışı ile birlikte güzergahlarda tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışıyla görüş mesafesinin düşmesi ve bazı bölgelerde zeminin karla kaplı olması nedeniyle sürücüler araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldılar.


Kar yağışının sabah saatlerine kadar etkili olması beklenirken, Bolu Dağı Bölge Trafik Şubesi yetkilileri sürücülerin yakın takip ve aşırı hızdan kaçınmaları, kış koşullarına uygun ekipmanla donatılmış araçlarıyla yola çıkmaları uyarısında bulundu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.