Bolu Valisi Zahteroğulları'ndan Teröre Tepki

Mutlu YUCA-Taner BAYAR/ BOLU,() - BOLU Valisi Ahmet Zahteroğulları, Cumhuriyet Bayramı törenlerinde Hakkari'de 3 askerin arkalarından vurularak şehit edilmesine tepki göstererek, "Bu millete ihanet edenler ya o karanlıklarda boğulup gittiler,...

29 Ekim 2014 Çarşamba 12:34
Bolu Valisi Zahteroğulları'ndan Teröre Tepki






Mutlu YUCA-Taner BAYAR/ BOLU,() - BOLU Valisi Ahmet Zahteroğulları, Cumhuriyet Bayramı törenlerinde Hakkari'de 3 askerin arkalarından vurularak şehit edilmesine tepki göstererek, "Bu millete ihanet edenler ya o karanlıklarda boğulup gittiler, ya da hala aydınlığa hasret yaşıyorlar. Bugün ihanet edenlerin de aslan gibi yiğitlerin karşısına çıkma cesareti bile gösteremeyerek pusu kuran, kalleşçe arkadan vuran hainlerin de emin olun akıbeti farklı olmayacaktır" dedi.
Bolu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Karaman'da meydana gelen maden faciası nedeniyle sade bir şekilde kutlandı. Belediye Meydanı'nda düzenlenen program Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve 2'nci Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer'in vatandaşların bayramını kutlamasıyla başladı. Törende halk oyunları ekiplerinin gösterileri iptal olurken, müzikte çalınmadı. Törende konuşan Vali Zahteroğulları, Türkiye'nin çok savaş ve ihanet gördüğünü belirterek, "Bu millete ihanet edenler ya o karanlıklarda boğulup gittiler, ya da hala aydınlığa hasret yaşıyorlar. Bugün ihanet edenlerin de aslan gibi yiğitlerin karşısına çıkma cesareti bile gösteremeyerek pusu kuran, kalleşçe arkadan vuran hainlerin de emin olun akıbeti farklı olmayacaktır. Emin olun biz bu oyunu bozacak güçteyiz ve bozacağız. Asla yılmayacağız, yıkılmayacağız. Bu coğrafyada ayakta kalmanın, dimdik durmanın kolay olmadığını bilerek daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz. Zira hedeflenen ekonomik ve sosyal kalkınma ancak hür ve özgür bir ortamda sağlanabilir" diye konuştu.
Konuşmalarının ardından tören geçişi yapılırken, 2'inci Komando Tugayı'na bağlı birliğin sis bombaları altında geçişi ilgiyle izlendi. Vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla askerleri selamlayarak alkışladılar.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.