Bolu'da Türkçülük Günü kutlandı

Taner BAYAR/ BOLU, () - BOLU'da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutlaması yapıldı. Bolu Ülkü Ocakları tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde düzenlenen 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlamasına...

04 Mayıs 2015 Pazartesi 16:31
Bolu'da Türkçülük Günü kutlandı






Taner BAYAR/ BOLU, () - BOLU'da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutlaması yapıldı.
Bolu Ülkü Ocakları tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde düzenlenen 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlamasına MHP Bolu milletvekili adayları Şükrü Gülez, Kader Garipoğlu ve Mihriban Yerlikaya, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil ile yaklaşık 400 öğrenci katıldı. Eğitim fakültesi önünde toplanan ülkücüler Türk Bayrakları ve Türki Cumhuriyetleri'nin bayraklarıyla yürüdüler. '3 Mayıs Türk'ün kutlu günüdür', 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Vatan sana canım feda' sloganları atan ülkücüler, PKK aleyhine de sloganlar attı. Yürüyüş sırasında sık sık tekbir getiren ülkücüler, aktivite merkezi önünde toplandı.
AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin yaptığı konuşmada, "Bizler geçmişte olduğu gibi bugün de Türkçü fikriyatın temsilcileri ve takipçileriyiz. Bunun sonunda türlü sıkıntılar, heba olmuş hayatlar, baskılar, işkenceler, tabutluklar olsa da bir gün bu mukaddes fikir muzaffer olacaktır" dedi.

Basın açıklamasının ardından hep bir ağızdan ülkücü yemini edilerek, 'Türkiyem' şarkısı söylendi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.