Bu genelevde rezervasyonlar internet üzerinden  

Dünyanın ilk seks robotlarının çalıştığı genelevi Barselona'da kuruldu

20 Nisan 2017 Perşembe 11:59
Bu genelevde rezervasyonlar internet üzerinden  






Bu genelevde rezervasyonlar internet üzerinden  
   Dünyanın ilk seks robotlarının çalıştığı genelevi Barselona'da kuruldu.Barselona'da Lumi Dolls isimli dünyanın ilk seks robotlarının olduğu genelevi kuruldu. Genelevde rezervasyonlar internet üzerinden yapılıyor.
   Her bir modelin karakterine dair bilgileri söz konusu genelevin internet sitesinde bulunabiliyor. Modellerin vücut ölçüleri ve yetenekleri de web sitesinde detayları ile anlatılıyor.Bu robotlar elbette bir canlı olmadıkları için herhangi bir bulaşıcı hastalığa sahip değiller. Ancak bu robotlarla birden fazla kişinin ilişki yaşayacak olmasıyla robotlarda kullanılan silikon maddenin diğer insanlardaki hastalığı aktarabileceği ve bu nedenle de koruyucuyla ilişkinin sağlanması gerektiği belirtiliyor.
   İnsan olmayan, tamamen duygusuz ve kendi iradesi olmayan; insana benzeyen ancak insanın geliştirdiği yazılım ve donanımın birleşiminden oluşan bu robotlarla ilişki yaşanmasının insanlarda tramvatik psikolojik problemlere yol açabileceği uzmanlar tarafından söyleniyor ve tartışılıyor.Bu konuyla ilgili net bir bilgi ise henüz paylaşılmış değil.
Posta

Anahtar Kelimeler:
Seks Robotlu Genelev
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.