BUDO'nun İstanbul - Avşa seferleri başlıyor

BURSA, () - BURSA Deniz Otobüsleri (BUDO) yaz aylarında artırdığı sefer ve rotalarına yenisini ekledi. Bursa- Erdek- Marmara Adası ve Avşa seferlerini başlatan BUDO, İstanbul-Avşa arası seferlere 2 Ağustos Pazar günü başlıyor. BUDO’nun...

31 Temmuz 2015 Cuma 19:00
BUDO'nun İstanbul - Avşa seferleri başlıyor






BURSA, () - BURSA Deniz Otobüsleri (BUDO) yaz aylarında artırdığı sefer ve rotalarına yenisini ekledi. Bursa- Erdek- Marmara Adası ve Avşa seferlerini başlatan BUDO, İstanbul-Avşa arası seferlere 2 Ağustos Pazar günü başlıyor.
BUDO’nun 14 Temmuz tarihinde başlayan Bursa-Erdek-Marmara Adası ve Avşa seferlerine İstanbul-Avşa’yı da ekledi. İstanbul- Avşa seferleri 2 Ağustos Pazar günü de başlayacak. Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, "14 Temmuz’da başladığımız Erdek ve Marmara Adası seferlerine tatilcilerin ilgisi yoğun oldu. 2 Ağustos itibari ile İstanbul-Avşa seferinin de aynı yoğunluğu yaşayacağına inanıyorum" diye konuştu.
Karşılıklı gidiş-geliş şeklinde haftada toplam 4 seferin yapılacağı İstanbul- Avşa hattında sefer saatleri ise şöyle düzenlendi:
Her Cuma Avşa - Kabataş: 14.15, Her Pazar Avşa - Kabataş : 17.00, Her Cuma Kabataş - Avşa : 18.30, Her Pazar Kabataş - Avşa : 21.00

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.