Bugün Ankara'da hava durumu nasıl olacak?

Hava durumu bugün nasıl olacak? Ankara'da hava durumuna göre sıcaklık 35 dereceye kadar çıkması bekleniyor

03 Ağustos 2016 Çarşamba 16:06
Bugün Ankara'da hava durumu nasıl olacak?







Hava durumu bugün nasıl olacak? Ankara'da hava durumuna göre sıcaklık 35 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. 

Ankara'da hava durumuna göre sıcaklık 35 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinde Bartın ve Kastamonu ile öğle saatlerinden sonra İç Ege, Batı Karadeniz, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz'in doğusunda kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Sıcak 35

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 32

İzmir: Az bulutlu ve açık 35

Bursa: Parçalı ve az bulutlu 33

Adana: Parçalı ve az bulutlu 36

Antalya: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 30

Trabzon: Parçalı bulutlu 29

Erzurum: Parçalı bulutlu 29

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40



Marmara Bölgesinde havanın Az bulutlu ve açık, doğusu ile bölge genelinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesinde havanın Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Akdeniz Bölgesinde havanın Az bulutlu ve açık, bölgenin iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz'in doğusunda güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesinde havanın Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey ve batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz'de havanın Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de hava'nın Parçalı bulutlu, öğleden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.