Bülent Arınç: Ağzından Çikanlar Baş Müzakereci, Sekreterya Bilmem Ne..sen Haddini Bil Kardeşim (2)

Enver ALAS /İSTANBUL,() AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Ekim ayı Toplantısı'nda konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim ve çözüm süreciyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Çözüm süreciyle ilgili konuşan Arınç,...

25 Ekim 2014 Cumartesi 15:05
Bülent Arınç: Ağzından Çikanlar Baş Müzakereci, Sekreterya Bilmem Ne..sen Haddini Bil Kardeşim (2)






Enver ALAS /İSTANBUL,() AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi Ekim ayı Toplantısı'nda konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim ve çözüm süreciyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.
Çözüm süreciyle ilgili konuşan Arınç, "Şu noktada içiniz rahat olsun. Belki, maalesef böyle bir görüntüye biz kendimizde mahal vermiş olabiliriz. 'Çözüm süreci madem ki vardır. Hedefe ulaşmaktadır. Bu olan bitenleri görmeyeceksiniz.' Hayır böyle birşey yok. çözüm süreci siyasi bir süreçtir. Onu biz yürütmeye gayret ediyoruz. Ama Türkiye'de terörün bitmesi ve bu olayların artık asayişsizlik noktasına gelmesi ayrı bir konudur. Ne diyor sayın Davutoğlu 'Kamu düzeni esastır' kamu düzenini bozacak hiç birşeye müsaade etmeyeceğiz. Ama çözüm süreci de kendi içinde devam edecek" dedi.

"SEN BURADA KENDİNİ HANGİ ROLDE GÖRÜYORSUN"
HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in son İmralı görüşmesi ardından yaptığı açıklamaya da değinen Arınç, "Biz bunu akıllı biçimde yürütürken sürecin inkıtaa uğramasını isteyenler dışarıda açıklama yapıyorlar. Birisi, 'Öcalan baş müzakerecidir' diyor. Nerden aldın bu sıfatı sen. Kim kiminle neyi müzakere ediyor. Sanki Avrupa Birliği'nde baş müzakerecimiz var, onun yanına bir tane daha eklendi. Ağzından çıkanlar Baş müzakereci, sekretarya bilmem ne... Sen haddini bil kardeşim. Sen, oraya gidip geliyorsun, oradaki insanla konuşmalar yapıyorsun sonra onlar alınıyor bir taraflarda değerlendiriliyor ve belli işer yapılıyor. Sen burada kendini hangi rolde görüyorsun. Öcalan'ın karşısında hangi konumdasın. Ne amaçla bunları yapıyorsun" diye konuştu.

(FOTOĞRAF) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.