Bursa Orhangazi'de otobüs kazası: 33 yaralı var

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu 3’ü ağır en az 33 kişi yaralandı.

04 Ağustos 2015 Salı 05:40
Bursa Orhangazi'de otobüs kazası: 33 yaralı var






Bursa Orhangazi'de otobüs kazası: 33 yaralı var

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu 3’ü ağır en az 33 kişi yaralandı.

Yaralılar, Orhangazi, Gemlik ve Bursa’daki hastanelere kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Kaza sonrasında olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Kazaya sağlık ekiplerinin yanı sıra Bursa’dan gelen UMKE ekipleri de müdahale etti.

Kaza gece saat 03:15 sıralarında İstanbul-Bursa karayolu, Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi altında meydana geldi. İstanbul-Didim seferini yapan Tanju Biba (48) idaresindeki 45 FC 787 plakalı yolcu otobüsü Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi yakınlarında önünde seyir halinde olan Cafer T. (43) idaresindeki 35 AJ 1094 plakalı beyaz eşya yüklü bir TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile otobüste bulunan yolculardan 33’ü yaralandı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kaza sonrasında olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Yolcuların uyuduğu esnada meydana gelen trafik kazası sonrasında yaralılara ilk müdahale yoldan geçen araç sahipleri yaptı. Daha sonra olay yerine çevre ilçelerden ambulanslar sevkedildi. Yaralılar Orhangazi, Gemlik, Yalova ve Bursa’dan gelen ambulanslara konarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

TIR’IN MERDİVENİ OTOBÜSE SAPLANDI

Kazada TIR'ın arka kapağında bulunan demir merdiven otobüsün ön camına saplanırken, otobüsün ön koltuğunda oturan 3 kişinin ağır yaralandığı belirlendi. Orhangazi Jandarma komutanlığı ve polis ekipleri kaza nedeniyle olay yerinde önlem alırken, İstanbul-Bursa karayolunda trafik yan yoldan sağlandı. Kazaya Bursa’dan gelen UMKE ekipleri de müdahale etti. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 04.08.2015 05:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.