Bursa terörü lanetledi (2)

BURSA'DA PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ Bursa kent meydanında toplanan Bursaspor taraftarları ellerindeki Türk bayrakları ile PKK terör örgütünü aleyhine slogan atarken, ülkücülerin oluşturduğu grup ise Abdullah Öcalan ve HDP aleyhine slogan...

08 Eylül 2015 Salı 00:34
Bursa terörü lanetledi (2)






BURSA'DA PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ
Bursa kent meydanında toplanan Bursaspor taraftarları ellerindeki Türk bayrakları ile PKK terör örgütünü aleyhine slogan atarken, ülkücülerin oluşturduğu grup ise Abdullah Öcalan ve HDP aleyhine slogan atıp, hükümeti istifaya çağırdı. Daha sonra iki grup beraber yürüyerek Heykel Atatürk caddesi, Atatürk anıtı önüne geldi. Yaklaşık olarak 3 bin kişinin katıldığı protestoda burada İstiklal Marşı okumasının ardından bir grup dağıdı. Yaklaşık 700 kişi ise Pınarbaşı Şehitliğine yürüdü. Şehitlikte dua okuyan grup tekrar Kent Meydanı'na geldi. Burada bulunan HDP Osmangazi ilçe örgütüne yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. 
Vatandaşların korna çalarak, alkışlarla destek verdiği protestoda, polis geniş güvenlik önlemleri alırken, grup olaysız şekilde dağıldı.
Mehmet İNAN- Faruk KAHRAMAN/BURSA, ()-
FOTOĞRAFLI

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.