Bursa Timsah Arena'nın çim zeminine taraftar hasarı

PAZAR günü Bursaspor Timsah Arena’yı gezen yüzlerce yeşil beyazlı taraftarın tüm uyarılara rağmen yeni döşenen çim zeminde yer yer bozulmalara sebep olması, tepki yarattı. Yeni yapılan tribünlerde...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:26
Bursa Timsah Arena'nın çim zeminine taraftar hasarı






PAZAR günü Bursaspor Timsah Arena’yı gezen yüzlerce yeşil beyazlı taraftarın tüm uyarılara rağmen yeni döşenen çim zeminde yer yer bozulmalara sebep olması, tepki yarattı.
Yeni yapılan tribünlerde hatıra fotoğrafları çektirip locaları gezen yüzlerce taraftarın yaklaşık 1 Milyon TL’ye yakın para harcanan zemine de çıkarak dolaştıkları dikkati çekti. Bursaspor Kulübü Çim Zemin Sorumlusu Muhittin İpek, Timsah Arena'da zeminindeki olumsuzluklar konusunda, "Zeminde yer yer bozulmalar var. Ekibimiz şu anda orada oluşan olumsuzlukları gidermek için çalışma yapıyor" dedi.  Muhittin İpek, sosyal medyadaki hesabından ise zemin konusunda şu ifadelere yer verdi:
"Özenle yetiştirip Timsah Arena’ya serdiğimiz çimlerin bugün üzerinde yüzlerce anlayışsız insan çevre koruma bandından geçerek sokakta giydikleri hijyenik olmayan hastalıklara davetiye çıkaran ayakkabıları ile yeni ve yerine oturmayan çimleri emeğimize takımımıza saygı göstermeden çiğneyerek büyük hasar veren bu insanları kınıyorum ve siririmden ağlıyorum."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.