Büyük skandal! Ekmekten fare çıktı

Dev marketler zincirinin Esenler şubesinden satılan ekmekten fare başı çıktı..

10 Kasım 2016 Perşembe 13:59
Büyük skandal! Ekmekten fare çıktı






Dev marketler zincirinin  Esenler şubesinden satılan ekmekten fare başı çıktı..
Dev marketler zincirinin Esenler şubesinden aldığı ekmeğin içinden fare başı çıkan tüketicinin şikayeti üzerine ekmeği üreten fırın yetkilisi H.O. hakkında "Dikkat veya özen yükümlülüğüne aykırı davranma sonucu tüketilecek şeylere zehir katma veya bozma" suçundan dava açıldı. Savcılık H.O'nun 1 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istiyor.

Suç duyurusunda başlatılan soruşturma ile emniyete getirilerek ifadesi alınan şüpheli olan H.O., isekendini şu şekilde savundu: "İlk defa başıma böyle bir olay geldi. İmalathanemizde ki her türlü denetim de raporlarımız ve de ilaçlama raporlarımız da mevcuttur. Esenler'in de sayılı fırınlarından biriyiz. İmal ettiğimiz ekmeklerimizin içerisinden fare başı çıkması mümkün değildir. Farenin de başı ekmekte de çıkmış ise diğer yarısı farenin nerededir. Üzerimize de suç ve de iftira atan vatandaş ise bunu bana açıklasın. Bu olay ise tamamen bize kurulmuş tuzak ve komplodur. Vatandaş ekmeği başka yerden almış ise ne olacak. Bu olay ise işletmemize karşı karalama kampanyasıdır.
Soruşturma sonucunda fırının yetkilisi H.O. hakkında "Dikkat veya özen yükümlülüğüne aykırı davranma sonucu tüketilcek şeylere zehir katma veya bozma" suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapsi istendi.
Davanın ilk duruşması geçtiğimiz günlerde Bakırköy Asliye CezaMahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya tutuksuz sanık H.O. katılmazken, şikayetçi M.A. hazır bulundu. M. A. duruşmada, "Ekmeğin içinden fare yavrusu çıktı. Ben ekmeği analize götürünceye kadar sadece başı kalmıştı. Şikayetçiyim" dedi. Mahkeme usulüne uygun tebliğe rağmen gelmeyen sanık H.O.'nun duruşmaya zorla getirilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.