Cadde ortasında sürpriz evlilik teklifi

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, ()-ÇORUM'da aşçı 23 yaşındaki Cesur Uzuner, sevdiği kıza sürpriz yaparak kentin en işlek caddesinde evlenme teklifinde bulundu. Cesur Uzuner, 3 yıl önce tanıştığı Adanalı kız arkadaşı 22 yaşındaki Büşra Üzülmez...

01 Eylül 2015 Salı 17:05
Cadde ortasında sürpriz evlilik teklifi






Yusuf ÇINAR/ÇORUM, ()-ÇORUM'da aşçı 23 yaşındaki Cesur Uzuner, sevdiği kıza sürpriz yaparak kentin en işlek caddesinde evlenme teklifinde bulundu.
Cesur Uzuner, 3 yıl önce tanıştığı Adanalı kız arkadaşı 22 yaşındaki Büşra Üzülmez ile evlenmeye karar verdi. Büşra Üzülmez bir süre önce arkadaşını ziyaret için Adana'dan Çorum'a geldi. Kız arkadaşının Çorum'a gelişini fırsat bilen Cesur Uzuner, evlenme teklifinde bulunmak için arkadaşlarının da yardımıyla sürpriz hazırladı. Kız arkadaşı ile buluşacağı Gazi Caddesi'ne giden Cesur Uzuner pankart açarak beklemeye başladı. Erkek arkadaşı ile buluşmak üzere Gazi Caddesine gelen Büşra Üzülmez, "Benimle evlenir misin ?" yazılı pankartı görünce büyük şaşırdı. Elinde bir demet çiçek ile kızın önünde diz çöken Cesur Uzuner, evlenme teklifine "Evet" cevabını alınca cebinden çıkarttığı yüzüğü kızın parmağına taktı. Bu sırada çevrede toplan kalabalık gençleri alkışlayarak kutladı. Cesur Uzuner ve Büşra Üzülmez daha sonra ellerindeki balonları gökyüzüne bırakırken, evlenme teklifi sürprizi Gazi Caddesinde çekilen selfie ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.