Caddebostan Sahil Yolu kısmen trafiğe açıldı

Naci YÖNER / İstanbul, () - ŞİDDETLİ lodosun yol açtığı dalgalar nedeniyle su altında kalan Caddebostan-Bostancı arasındaki sahil yolu kısmen trafiğe açıldı. Akşam saatlerine doğru dev dalgalar ve yükselen denizin etkisiyle su altında...

01 Şubat 2015 Pazar 22:45
Caddebostan Sahil Yolu kısmen trafiğe açıldı






Naci YÖNER / İstanbul, () - ŞİDDETLİ lodosun yol açtığı dalgalar nedeniyle su altında kalan Caddebostan-Bostancı arasındaki sahil yolu kısmen trafiğe açıldı.

Akşam saatlerine doğru dev dalgalar ve yükselen denizin etkisiyle su altında kalan sahil yolunda, yolun sulardan temizlenmesinden sonra, saat 20.15'ten itibaren trafik tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlandı. Ancak yol, Suadiye Oteli'nden sonra çalışmaların sürmesi nedeniyle henüz tamamen açılabilmiş değil.

Ayrıca, yolun kapalı olan bu bölümünde, şiddetli lodosun elektrik hattına zarar vermesi nedeniyle yol aydınlatmasına ait elektrikler de kesik durumda. Arızanın giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

Suadiye-Bostancı Sahil Yolu'na yayaların girmesine de izin verilmiyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.