Çadır kentte çocuk felci aşısı yapılmaya başladı

ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nde, ülkelerinden kaçan Suriyeliler'in barındığı çadır kentteki 5 yaş ve altı çocuklara yönelik çocuk felci aşısı yapımına başlandı. Akçakale Toplum Sağlığı Merkezi tarafından kurulan ekipler...

21 Nisan 2015 Salı 14:08
Çadır kentte çocuk felci aşısı yapılmaya başladı






ŞANLIURFA'nın Akçakale İlçesi'nde, ülkelerinden kaçan Suriyeliler'in barındığı çadır kentteki 5 yaş ve altı çocuklara yönelik çocuk felci aşısı yapımına başlandı.
Akçakale Toplum Sağlığı Merkezi tarafından kurulan ekipler 6 bini ilçede kurulu Süleyman Şah Çadır Kenti'nde olmak üzere toplam 18 bin Suriyeli çocuğa yönelik aşı çalışmasını başlattı. Ekipler, çocuklara balon ve şeker dağıtırken, doktorlar kampanya kapsamında ilçedeki 5 yaş ve altı tüm çocukların aşılanacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.