Çanakkale'de vatandaşa diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE Kamu Hastaneler Birliği ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkez Kurumu'nca başlatılan 'Ben de fırçalıyorum' kampanyası kapsamında vatandaşlara diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Çanakkale...

28 Nisan 2015 Salı 16:36
Çanakkale'de vatandaşa diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı






Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, () - ÇANAKKALE Kamu Hastaneler Birliği ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkez Kurumu'nca başlatılan 'Ben de fırçalıyorum' kampanyası kapsamında vatandaşlara diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.
Çanakkale Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe hastane Başhekimi  Hakan Çetin, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Nilüfer Kurt ile sağlık personeli katıldı. Etkinlik hakkında bilgi veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Nilüfer Kurt şunları söyledi:
"Türkiye Kamu Hastaneleri kurumunca halkın bilinçlendirilmesi, oral hijyenin arttırılması için bir kampanya başlattık. 'Ben de Fırçalıyorum' kampanyası kapsamında diş macunu ve fırçalarını halkımıza dağıtacağız. Ağız ve diş sağlığıyla ilgili bilinçlendirici broşürler dağıtacağız. Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği'ne 6 bin 800 diş macunu ve fırçası geldi.  5 bin diş macunu ve fırçasını merkezde, geri kalanları ilçelerdeki hastanelerde dağıtacağız."

Açıklamanın ardından vatandaşlara diş macunu ile diş fırçası dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.