Cankur, nehrin ortasında mahsur kalan köpeği kurtardı

Fatih KARAÇALI / ADANA, () - ADANA'da nehrin ortasındaki kum adacığında mahsur kalan sokak köpeği, operasyonla kurtarıldı. Merkez Çukurova İlçesi'nin Salbaş Mahallesi girişindeki Çakıt Irmağı'nda bir köpeğin 4 gündür mahsur kaldığı...

26 Nisan 2015 Pazar 12:08
Cankur, nehrin ortasında mahsur kalan köpeği kurtardı






Fatih KARAÇALI / ADANA, () - ADANA'da nehrin ortasındaki kum adacığında mahsur kalan sokak köpeği, operasyonla kurtarıldı.
Merkez Çukurova İlçesi'nin Salbaş Mahallesi girişindeki Çakıt Irmağı'nda bir köpeğin 4 gündür mahsur kaldığı ihbarını alan Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Cankur ekipleri, kent merkezine 30 kilometre uzaktaki hayvanı kurtarmak için harekete geçti. İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan vinçle birlikte Çakıt Irmağı kıyısına gelen ekipler, suyun ortasındaki kum adacığında hareketsiz yatan sokak köpeğini kurtarmak için çalışma başlattı. Beline bağladığı halat yardımı ile vinç tarafından adacığa indirilen Cankur görevlisi, yaralı köpeği yanında götürdüğü ceset torbasının içine yerleştirdi. Daha sonra ceset torbası, vinç yardımı ile yukarı çekilip kıyıya getirildi. Yaklaşık 30 dakika süren kurtarma operasyonu sonrasında yaralı ve 4 günden beri beslenemediği için zayıf düşen sokak köpeği, Büyükşehir Belediyesi'nin köpek rehabilite merkezine götürüldü. Bakımı yapılan köpek, hayvan barınağına teslim edildi.
FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.