CarrefourSA'dan aşure geleneğine katkı

- CarrefourSA Genel Müdürü Ergin: - "Geçen sene olduğu üzere bu yıl da aşure geleneğinin devamına katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz" - "Aşure yapımında kullanılan fındıktan fıstığa, buğdaydan nohuta, nardan üzüme geleneksel aşurelik ürünlere raflarımızda bu aya özel fiyatlarla yer veriyoruz"

03 Ekim 2017 Salı 14:43
CarrefourSA'dan aşure geleneğine katkı






İSTANBUL (AA) - CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, paylaşmanın ve dayanışmanın bir simgesi olarak kabul edilen aşureyi tüketicilerle birlikte kutladıklarını belirterek, "Aşure tarifinden, aşurenin anlamına kadar bilgilendirici içerikleri müşterilerimize sunuyoruz. Geçen sene olduğu üzere bu yıl da aşure geleneğinin devamına katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

CarrefourSA açıklamasına göre, Ergin ve Carrefour Group Uluslararası Ortaklıklar Direktörü Stephane Thouin Forum İstanbul CarrefourSA’da aşure dağıtımı yaptı.

Burada bir konuşma yapan Ergin, paylaşmanın ve dayanışmanın bir simgesi olarak kabul edilen aşureyi, anlam ve önemi çerçevesinde tüketicilerle birlikte kutladıklarını belirterek, "Aşure pişirip dağıtmak, günümüzde halkımız tarafından devam ettirilen çok güzel bir gelenek. Biz, güzelliklerimizi ve geleneklerimizi her zaman korumamız gerektiğine inanıyoruz. Aşure yapımında kullanılan fındıktan fıstığa, buğdaydan nohuta, nardan üzüme geleneksel aşurelik ürünlere raflarımızda bu aya özel fiyatlarla yer veriyoruz. Ayrıca aşure tarifinden, aşurenin anlamına kadar bilgilendirici içerikleri müşterilerimize sunuyoruz. Geçen sene olduğu üzere bu yıl da Aşure geleneğinin devamına katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


- Aşure tarifi yarışması başladı


Açıklamada verilen bilgilere göre, CarrefourSA marketleri aşure günü nedeniyle hazırlıklarını tamamladı. Markanın marketlerinde geleneksel aşurelik ürünler özel fiyatlarla satışa sunulurken, aynı zamanda aşure ikramları da yapılıyor.

CarrefourSA, aşure günü etkinlikleri kapsamında sosyal medya üzerinden ödüllü bir yarışma başlattı. 20 Ekim'e kadar aşure tarifini ve fotoğrafını Instagram’da #asuretarifimcarrefoursada etiketiyle paylaşanlar arasından seçilecek ilk 3 kişi, 1.000–5.000 TL arası değişen para ödülü kazanacak.

Diğer yandan markanın "Aşure elden ele değil kalpten kalbe verilir" sloganı ile hazırladığı reklam filminde ise, aşurenin toplumsal sevgi saygı için önemi anlatılıyor. Birlik beraberlik, ortak değerler gibi kavramlara dikkat çeken reklam filminde CarrefourSA’nın Türk toplumunun değerlerini yaşatmaya verdiği katkı aktarılıyor.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.