Çatak'ta festival coşkusu

Hüdai GÜMÜŞ/ÇATAK (Van), () - VAN'ın Çatak İlçesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Çatak ceviz, bal, alabalık ve doğa festivali büyük ilgi gördü. Festival kapsamında Çatak Çayı'nda yapılan rafting te ise renkli görüntüler yaşandı. Çatak...

24 Mayıs 2015 Pazar 18:09
Çatak'ta festival coşkusu






Hüdai GÜMÜŞ/ÇATAK (Van), () - VAN'ın Çatak İlçesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Çatak ceviz, bal, alabalık ve doğa festivali büyük ilgi gördü. Festival kapsamında Çatak Çayı'nda yapılan rafting te ise renkli görüntüler yaşandı.
Çatak Belediyesi tarafından organize edilen ve ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Beyazsu bölgesinde yapılan festivale HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, DBP'li ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Festivalin açılış konuşmasını Çatak İlçesi Belediye Başkanı Celalettin Bartu yaptı. Çatak'ın Van'ın en güzel ve eski ilçelerinden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Bartu, düzenlenen festivalle bu güzellikleri tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Bartu, "Festivalimize çok büyük bir ilginin olduğunu görüyoruz. İnşallah gelecek yıllarda bu festivalimiz çok daha büyük ilgi görecektir. Bize gösterilen bu ilgi de bizi oldukça memnun ediyor" dedi.
RAFTİNG GÖSTERİSİ NEFES KESTİ
Daha sonra bal, ceviz alabalık üreticilerinin ürünlerini sergilediği standlar festivale katılanlar tarafından gezildi. Kıl çadırlarda katılımcılara organik bal ve ceviz ikram edilirken, Çatak Çayı'nda yapılan rafting gösterisi de büyük ilgi gördü. Festival yerel sanatçıların konseri eşliğinde çekilen halaylarla sürdü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.