Cenaze yolunda katliam gibi kaza! 6 ölü

Çorum'da cenazeye gidenlerin içinde bulunduğu otomobil, TIR ile çarpıştı. Kaza sonucu 6 kişi can verdi.

16 Haziran 2016 Perşembe 11:46
Cenaze yolunda katliam gibi kaza! 6 ölü






Sahur vakti Alaca İlçesi Emniyet Kavşağı’nda meydana gelen kazada 43 yaşındaki İdris Doğan yönetimindeki 06 AJ 797 plakalı otomobil, 45 yaşındaki Kamil Okur yönetimindeki 05 R D 370 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücü ile aynı araçta bulunan eşi 40 yaşındaki Songül, çocukları 19 yaşındaki Aydın, 2 yaşındaki Yavuz Ayaz Doğan, akrabaları 50 yaşındaki Güllü Yıldız ve 34 yaşındaki Orhan Dilmen öldü.


Ölenler cenazeleri Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İtfaiye tarafından otomobilden güçlükle çıkarıldı. Yaralanan kamyon şoförü ise ambulansla önce Alaca İlçe Devlet Hastanesi’ne burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.