Cesetleri Sahil Güvenlik Komutanlığı’na Ait Teknede Savcı İnceliyor

Özkan ARSLAN/İSTANBUL,() Rumeli Feneri açıklarında içinde kaçak göçmenlerin bulunduğu bir teknenin batması sonrası yaşamını yitirenlerden bazılarının cesedi Sarıyer’deki Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı limanına...

03 Kasım 2014 Pazartesi 12:49
Cesetleri Sahil Güvenlik Komutanlığı’na Ait Teknede Savcı İnceliyor






Özkan ARSLAN/İSTANBUL,() Rumeli Feneri açıklarında içinde kaçak göçmenlerin bulunduğu bir teknenin batması sonrası yaşamını yitirenlerden bazılarının cesedi Sarıyer’deki Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı limanına getirildi. Buraya gelen savcı ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri sürüyor.
Kazanın ardından olay yerine hareket eden Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’na ait arama kurtarma gemilerinden biri saat 11.45 sıralarında limana geri döndü. Gemideki personelin tamamının maske taktığı görülürken, geminin yanına savcı, jandarma olay yeri inceleme, sağlık ve Sarıyer Belediyesi’ne ait ekipler yanaştı. Savcı ve beraberindekiler gemiye girerek incelemeye başladı.

(FOTOĞRAFLI)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.