Çeşme tıklım tıklım: Serinleme kuyruğu

İZMİR'in tatil cenneti ilçelerinden Çeşme'nin dünyaca ünlü Ilıca Plajı, haftanın ilk iş günü olmasına rağmen turistlerin akınına uğradı. Sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistler, havuz ve denize girerek serinledi.

03 Ağustos 2015 Pazartesi 19:37
Çeşme tıklım tıklım: Serinleme kuyruğu






Çeşme tıklım tıklım: Serinleme kuyruğu

İZMİR'in tatil cenneti ilçelerinden Çeşme'nin dünyaca ünlü Ilıca Plajı, haftanın ilk iş günü olmasına rağmen turistlerin akınına uğradı. Sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistler, havuz ve denize girerek serinledi. Plajın güzelliği 'nın insansız hava aracı ile havadan görüntüledi.

Ramazan Bayramı ve sonrasında Çeşme'de turizm doruk noktasına ulaştı. Konaklama tesisleri neredeyse yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verirken, ilçenin birbirinden güzel plajları da yerli ve yabancı turistlerle dolup taştı. Haftanın ilk iş günü olmasına rağmen, Çeşme'nin dünyaca ünlü Ilıca Plajı'ndaki yoğunluk dikkat çekti. Sıcak havadan bunalan turistler, kendilerini havuz ve denizin serin sularına bıraktı. Bazı turistler güneşlenirken bazıları da su sporu yaptı. Paha biçilmez güzelliğe sahip Çeşme'yi tercih eden İzmirli oyuncu Volkan Severcan, sezonun yorgunluğunu üzerinden atmaya çalıştığını belirtti. Ailesiyle tatil yapan Severcan, “İzmirli olduğum için ev sahibi sayılırız. Sıklıkla geliyorum Çeşme'ye, harika bir yer. Hava sıcak, yoğunluk fazla, ancak Çeşme'de bulunmak çok güzel bir duygu" dedi. Yerli ve yabancı turistler de gönüllerince eğlenip Çeşme'nin tadını çıkarttı.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.