CHP'de ön seçim heyecanı: Sarıgül'e büyük şok

İSTANBUL'da, CHP üyelerinin 7 Haziran'daki Genel Seçim'de yarışacak milletvekilli adaylarını önseçimle belirlemek için kullandığı oyların sayımı ve ilçelerden gelen tutanakların birleştirilmesi işlemi tamamlandı.

30 Mart 2015 Pazartesi 02:16
CHP'de ön seçim heyecanı: Sarıgül'e büyük şok






CHP'de ön seçim heyecanı: Sarıgül'e büyük şok

Cihan Oğuz / İstanbul, () - İSTANBUL'da, CHP üyelerinin 7 Haziran'daki Genel Seçim'de yarışacak milletvekilli adaylarını önseçimle belirlemek için kullandığı oyların sayımı ve ilçelerden gelen tutanakların birleştirilmesi işlemi büyük oranda tamamlandı. Alınan bilgiye göre, saat 02.00 itibariyle, 1. Bölge'de Mahmut Tanal, 2. Bölge'de Aykut Erdoğdu, 3. Bölge'de de İlhan Cihaner ilk sırada yer aldı.

170 aday adayının yarıştığı 1. Bölge'de Mahmut Tanal ilk sırada yer alırken, Gamze İlgezdi ikinci, Barış Yarkadaş da üçüncü durumda.


2. Bölge'de ilk sırada Aykut Erdoğdu, ikinci sırada Dursun Çiçek, üçüncü sırada Gülay Yedekçi Arslan, dördüncü sırada Didem Engin yer aldı.

SARIGÜL 5. SIRADA

2. Bölge'de, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 5. sırada yer bulabildi. Sarıgül ile 6. sırada yer alan Yüksel Mansur Kılıç arasında az bir fark olduğu belirtildi. Bu bölgede henüz kesin sonuç açıklanmadı.  Sarıgül bu sonuçla mevcut yönetmeliğe göre 9. sırada aday olabilecek. Bu da seçimde riskin başladığı kırmızı alan olarak biliniyor.

3. Bölge'de ise İlhan Cihaner birinci oldu. Cihaner'i, Ali Şeker ve Zeynel Emre takip ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.