Chp'den Adliye Sarayına Siyah Çelenk

CHP Yozgat İl Örgütü, 17-25 Aralık yolsuzluk dosyaları hakkında verilen takipsizlik kararını protesto amacıyla Adliye Sarayı binası kapısına siyah çelenk bıraktı. CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Merkez İlçe Başkanı Bayram...

20 Ekim 2014 Pazartesi 11:50
Chp'den Adliye Sarayına Siyah Çelenk






CHP Yozgat İl Örgütü, 17-25 Aralık yolsuzluk dosyaları hakkında verilen takipsizlik kararını protesto amacıyla Adliye Sarayı binası kapısına siyah çelenk bıraktı.
CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Merkez İlçe Başkanı Bayram Aslaner ve bir grup partili, Yozgat Adliye Sarayı binası avlusuna kadar parti minibüsüyle geldi. Ellerinde siyah çelenk ile avludan yürüyüp, Adliye Sarayı binası kapısına gelen CHP'liler, üzerinde 'Adaletin Kara Günü' yazılı siyah çelengi adliye binası kapısına bıraktı. CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan 17 ve 25 Aralık'ta "Türkiye'de yüzyılın yolsuzluğunun ortaya çıktığını" öne sürerek, "Görüyoruz ki alınan kararlar bu yolsuzluğu örtme niyetindedir. CHP il örgütleri olarak bugünü adaletin kara günü ilan ediyoruz. Bu konunun kapanmamasını istiyoruz. Bu anlamda alınan kararı protesto etmek için örgütümüzle birlikte Adalet Sarayına siyah çelengimizi bırakıyoruz" dedi.
Kararların takipçisi olacaklarına da vurgu yapan Kaytan, birlikte geldiği partililerle birlikte Yozgat Adliye Sarayı binasından yürüyerek ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.