CHP’den İstanbul’da 1 milyon 300 bin eve ziyaret

İSTANBUL,() 4 milyon hane ziyareti parolasıyla yola çıkan CHP İstanbul İl Başkanlığı, bugüne kadar 1 milyon 300 binin üzerinde aileyi ziyaret etti. Her gün 5 binden fazla kadının görev yaptığı İstanbul’da günde ortalama 30 ila 35...

29 Mayıs 2015 Cuma 12:48
CHP’den İstanbul’da 1 milyon 300 bin eve ziyaret






İSTANBUL,() 4 milyon hane ziyareti parolasıyla yola çıkan CHP İstanbul İl Başkanlığı, bugüne kadar 1 milyon 300 binin üzerinde aileyi ziyaret etti. Her gün 5 binden fazla kadının görev yaptığı İstanbul’da günde ortalama 30 ila 35 bin ev ziyaret ediliyor.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Kadın Kolları İstanbul İl Başkanı Arzu Öner, milletvekili adayları Didem Engin, Gül Yüksel ve Gülay Yedekçi Arslan, Eyüp’ün Silahtarağa Mahallesi’ndeydi. CHP heyeti, kendilerine açılan her kapıda “Size Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdik” diye söze başlayarak partilerinin seçim vaatlerini anlattı. Çalışma süresince CHP’li kadınlarla, kapılarını çaldıkları vatandaşlar arasında da ilginç diyaloglar da yaşandı. Bazı vatandaşlar daha önce başka partilere oy verdiklerini ancak bu seçimlerde CHP’ye oy vermeyi düşündüklerini söylerken, bazılarıysa henüz karar veremediğini ifade etti. Eyüp sokaklarında girilmedik apartman bırakmayan CHP’li kadınlar, her kapıya CHP’nin seçim vaatlerinin yer aldığı broşürleri bıraktı.

Çalışmalarla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Türkiye’de 20 milyon hane ziyareti üzerinden çalışmaların sürdüğünü belirtti. Seçim çalışmalarına Eylül ayında başladıklarını söyleyen Dokuzcan, “Seçim çalışmalarına çok uzun sure önce başladık. Bunu 3 aşamada değerlendiriyoruz. Bunlar, Eylül'den Ocak'a kadar; Ocak'tan secim bildirgemizin açıklandığı tarihe kadar ve secim gününe kadarki saha çalışmalarımız. Türkiye’de 20 milyon üzerinden bu çalışmamızı yürütüyoruz. Çalışmalarımız İstanbul’da ise 4 milyon hane üzerinden devam ediyor. Özellikle seçimin yaklaştığı mayıs ayı itibariyle 1-2 milyon aralığında çalışma yaptık. Mayıs ayı itibariyle İstanbul'da 1 milyon 300 bin hane üzerinde çalışma yaptık. Bu aslında bir rekor. Bunun nedeni de gerçekten kadın sorunlarının son dönemde ciddi bir şekilde öne çıkması, kadınların ikincilleştirilmesi, kadın cinayetlerindeki artış ve kadın bedenine yönelik hükümetin uyguladığı politikalar” diye konuştu.
CHP İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Öner de “İstanbul'da hane ziyaretlerimizle ilgili her gün 5 bin kadınla çalışma yapıyoruz. Bugüne dek 1 milyon 300 binin üzerinde haneye ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki gunlerde bunu daha da arttırarak hedefimize ulaşmayı amaçlıyoruz” dedi.
  (FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.