Chp'li Ayaydın: 2015 Seçimlerinde İktidara Adayız

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne gelen CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, partisinin 2015 genel seçimlerine hazır olduğunu belirterek, "2015 seçimlerinde iktidara adayız. 12 yıllık iktidarın hayatı olumsuz...

30 Ekim 2014 Perşembe 14:22
Chp'li Ayaydın: 2015 Seçimlerinde İktidara Adayız






MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne gelen CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, partisinin 2015 genel seçimlerine hazır olduğunu belirterek, "2015 seçimlerinde iktidara adayız. 12 yıllık iktidarın hayatı olumsuz etkileyen tüm yanlışlarını düzeltmek için çalışacağız" dedi.
CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Muğla'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bugün (perşembe), beraberinde Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan ile birlikte CHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ayaydın, partisinin 2015 yılında yapılacak olan seçimlere hazır olduğunu belirtti. Ayaydın "2015 seçimlerinde iktidara adayız. Tüm parti organlarımızla yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. İster tarihinde olsun, ister AK Parti hükümetinin oyunları ile erkene alınsın biz tüm organlarımızla seçime hazırız. 12 yıllık iktidarın hayatı olumsuz etkileyen tüm yanlışlarını düzeltmek için çalışacağız" dedi.
"TÜRKİYE BİR ATEŞ ÇEMBERİNİN İÇERİSİNDE"
İktidarın dış politikası nedeniyle turizmin olumsuz etkilendiğini savunan Ayaydın, 12 yıl önce barış içerisinde ilişkilerin devam ettiği tüm sınır komşularıyla ilişkilerin bozulduğunu ileri sürdü. CHP'li Aydın Ayaydın, şöyle konuştu:
"Türkiye bir ateş çemberinin içerisinde kaldı. Bu da turizmi olumsuz etkiledi. En çok etkilenen iller arasında da her kasabasıyla bir turizm cenneti olan Muğla geliyor. Bizler iktidar olduğumuzda bu ilişkileri eski düzenine kavuşturup turizme gereken can suyunu vermek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Son günlerde güvenlik güçlerinin şehit edilmelerine değinen Ayaydın, CHP'nin çözüm sürecine karşı olmadığını ifade etti. Huzurdan yana olduklarını söyleyen Ayaydın, "Ancak süreç konusunda ne muhalefete ne de kamuoyuna net bir bilgi verilmiyor. Biz AK Parti'nin bu süreçte samimi olduğuna inanmıyoruz. Samimi olurlarsa biz de parti olarak sürece destek veririz. Yaşanan terör olaylarını da nefretle kınıyoruz" dedi.
FOTOĞRAF

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.