Chp'li Başkan Atatürk İle Aynı Karede

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, () -  AVCILAR Belediyesi isteyenleri, dijital ortamda Mustafa Kemal Atatürk ile aynı fotoğraf karesinde buluşturdu. "Tarihe Dahil Olmak İster Misiniz?" adı verilen Cumhuriyet Bayramı'na...

30 Ekim 2014 Perşembe 11:52
Chp'li Başkan Atatürk İle Aynı Karede






İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, () -  AVCILAR Belediyesi isteyenleri, dijital ortamda Mustafa Kemal Atatürk ile aynı fotoğraf karesinde buluşturdu. "Tarihe Dahil Olmak İster Misiniz?" adı verilen Cumhuriyet Bayramı'na özel uygulamada Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli,  bu amaçla kurulan çadırda,  yeşil perde önünde fotoğraf çektirdi. Başkan Benli'nin bu fotoğrafı kısa sürede Mustafa Kemal Atatürk’ün birçok kişi ile birarada gözüktüğü eski bir fotoğraf karesine montajlandı. 

Başkan Handan Toprak Benli, "Digital bir ortamda yapılan çekimle tarihi görüntülerin içerisinde yer aldık. Bir hayali gerçekleştirmiş olduk. Fotoğrafla da olsa Mustafa Kemal Atatürk ile buluştuk" dedi.

Çadırı ziyaret edenlerin Atatürk ile aynı karede yer aldıkları fotoğraf, kendilerine hediye edildi.

(FOTOĞRAF)

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.